Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ποδοσφαιριστής της Κ19 του Άρη υπέστη εγκεφαλική κάκωση, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα!

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, στην αναμέτρηση της κ19 του Άρη με την αντίστοιχη των Τρικάλων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συγκρούστηκε με αντίπαλο του και υπέστη εγκεφαλική κάκωση-διάσειση, με τον νεαρό ωστόσο, να αποφεύγει τα χειρότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

Νέα νίκη για την ομάδα U 19

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η πρωτοπόρος ομάδα U 19 του Άρη.

Η δεύτερη τη τάξει ομάδα μας, στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League (2ος όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μπουλγκουρίδης (67’) και Καρβούνης (88’).

Η σημερινή αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας U 19 του ΑΡΗ, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, ο οποίος στο 13ο λεπτό του αγώνα σε μια διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο και γύρισε η γλώσσα του.

Με την άμεση επέμβαση του γιατρού της ομάδας μας, Βαγγέλη Πανταζή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, που υπέστη εγκεφαλική κάκωση-διάσειση, θα παραμείνει σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση (ήδη υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων) και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο.

Ευχές της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ Άρης εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας U 19 ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected