ΕΠΣ Πέλλας

Σπουδαίο “διπλό” της Δόξας Μαυροβουνίου στο Μάνδαλο, Γιαουτζής και Μπρέγκου οι “δράστες”!

Με το διπλό έφυγε από το Μάνδαλο η Δόξα Μαυροβουνίου που επικράτησε με σκορ 2-0 της τοπικής Δόξας, παρουσία 500 και πλέον θεατών.

Όπως αναφέρει το pellasports, το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ήταν μέτριο με πολλές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου με τους φιλοξενούμενους πάντως πιο ψυχωμένους και αποφασιστικούς και ανίκητους αμυντικά καθώς δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη βρέθηκαν σε μέτρια μέρα ήταν ακίνδυνοι επιθετικά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και τα βασικά τους ατού υστέρησαν χαρακτηριστικά.

Στο 36’ ο Γιώργος Μπρέγου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1 και στο 45’ ο Βασίλης Γιαουτζής ελίχθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με συρτό σουτ έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έβαζε στο ματς, ανορθόδοξα όμως και οι φιλοξενούμενοι χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πήραν την μεγάλη νίκη.

Αποβλήθηκαν στο 90’ οι Σάκης Τόπκας των γηπεδούχων και Δημήτρης Πίττας των φιλοξενουμένων.

Η βαθμολογία της ΕΠΣ Πέλλας ΕΔΩ

*φωτ. Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected