Εθνικές Ομάδες

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Elite Round η Εθνική ομάδα

Με ήττα 3-1 στον -διαδικαστικού χαρακτήρα- τελευταίο της αγώνα στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αποχαιρέτησε η Εθνική Νέων τη φετινή σεζόν. Στην τελική φάση από τον όμιλο της Εθνικής προκρίθηκε η διοργανώτρια Ιταλία.

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, στο 13΄ με τον Δουβίκα, η Εθνική Νέων δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα παρά μόνον 2΄λεπτά. Ο Μπέργκιερ ήταν ο “δράστης” της ισοφάρισης για τους Πολωνούς, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου. Οι Πολωνοί σημείωσαν άλλα δύο τέρματα στο β΄μέρος, στο 73΄ με τον Μόντερ και στο 80΄ με τον Γκριμ και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 3-1.

Συνθέσεις

Πολωνία: Μαζέτσκι, Μπεντναρτζικ, Πούχατζ, Ρέπκα, Μακόβσκι, Μόντερ, Κόπατζ, Γκριμ (89΄Κάνατς), Σκόρας (83΄Γκραμπόβσκι), Βαλουκίεβιτζ, Μπέργκιερ (71΄Στρότζικ).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Παπάζογλου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας (79΄Γιούσης), Δουβίκας (63΄Καμπέτσης), Βοϊλης, Ξενιτίδης, Γκαργκαλατζίδης (63΄Δημήτρουλας).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ιταλία και Τσεχία ήρθαν ισόπαλες 1-1. Η Ιταλία που είχε ήδη προκριθεί με τις δύο νίκες επί της Ελλάδας και της Πολωνίας τερμάτισε με εφτά βαθμούς στην πρώτη θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected