Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητές Ημαθίας το ΕΠΑΛ Βέροιας, 1-0 στον τελικό το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας (φύλλο αγώνος+photos+vid)

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ημαθίας κατέκτησε το ΕΠΑΛ Βέροιας, που επικράτησε στον τελικό του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας με σκορ 1-0.

Η αναμέτρηση διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (30/3) και ώρα 10.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, παρουσία 200 και πλέον θεατών που παρακολούθησαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αντάξιο της δυναμικής των ομάδων που έφτασαν στον μεγάλο τελικό.

Αρνητική έκπληξη η παρουσία 2-3 θεατών (άγνωστο αν είναι γονείς) που έβριζαν κάθε φορά που υπήρχε μια αμφισβητούμενη φάση, ωστόσο κανείς από τους παρευρισκομένους δεν αντέδρασε καθώς έχει γίνει πλέον…θεσμός να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Στο πρώτο μέρος, η αναμέτρηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και ελάχιστες ήταν οι φάσεις στις δύο εστίες ενώ στο 31′ σημειώθηκε η φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι οι παίκτες της Αλεξάνδρειας σε πτώση του Τριανταφυλλόπουλου Β.Θ..

δείτε τη φάση :

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τους “βυσσινί” της Βέροιας να ψάχνουν περισσότερο το γκολ το οποίο και ήρθε στο 52′ με εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Τζάνι.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος, η οποία θα περιλαμβάνει τους νικητές από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Τότσκα και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

ΕΠΑΛ Βέροιας : Μυλωνάς, Χερίδης, Κουκουτσίδης (50′ Ορφανίδης), Σακαλής, Τσακίρης, Τζάνι, Αρβανιτίδης (46′ Χάκα), Μανωλόπουλος, Λουκίδης (59′ Κουφός), Κοσέογλου, Χαραλαμπίδης.

ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Πιπιλιάρης, Ματράκας, Σωτηράκης, Γεωργάκης, Κούκλας, Αναστασόπουλος (46′ Καραμπάσης), Τριανταφυλλόπουλος Β.Α. (56′ Αβραμίδης), Ευαγγελόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος Β.Θ., Τσιολακίδης.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected