Κατηγορίες
Διαιτησία

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ημαθιώτης ρέφερι, Σπύρος Βασιλόπουλος!

Μπαμπάς έγινε ο διαιτητής της ΕΠΣ Έβρου Σπύρος Βασιλόπουλος, ο πρώτος που έπειτα από πολλά χρόνια ανέβηκε στην Super League και ορίζεται ως βοηθός στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βασιλόπουλος, που κατάγεται από την Ημαθία, μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα αυτή αφού η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγειέστατο κοριτσάκι.

Και μάλλον η αγωνία που ένιωσε μέχρι να ακούσει από τους γιατρούς ότι όλα πήγαν καλά και να γνωρίζει για πρώτη φορά τον νέο μεγάλο έρωτα της ζωής του δεν συγκρίνεται με την όποια αγωνία έχει πριν από οποιοδήποτε ντέρμπι και αν ο ίδιος έχει σφυρίξει.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Σπύρος Βασιλόπουλος πάντως δεν ήταν μόνος στην αναμονή. Δίπλα του ήταν δυο θείες (η μία εξ αυτών η Σμαρώ Μυλωνά, σύζυγος του Γιώργου, προπονητή της Θύελλας Σταυρού) και η μέλλουσα νονά της μπέμπας, όπως μαρτυρούν τα μπλουζάκια με τα οποία είχαν ντυθεί περιμένοντας την υποδοχή της. Κοινώς, είχε να κουμαντάρει πέντε γυναίκες, αν προσθέσουμε και τις δύο μέσα στην αίθουσα τοκετού.

Και αφού τα κατάφερε και τα καταφέρνει να τα βγάζει πέρα μαζί τους, στα γήπεδα πλέον δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected