Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” ο Νίκος Τουλίκας

Ο πρωταθλητής από την Ημαθία, Νίκος Τουλίκας θα συμμετέχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 1 Απριλίου στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος στα 5 χλμ.

Ξεχωριστή θέση είχε και στην επίσημη παρουσίαση του Αγωνιστικού Προγράμματος και της Marathon Week την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης όπου έστειλε το σημαντικό μήνυμα “Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών” στηρίζοντας το Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”.

Η οργανωτική επιτροπή τίμησε τον Νικόλα, καθώς δράσεις σαν και αυτές μόνο καλό κάνουν στην κοινωνία μας διότι αφυπνίζουν το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και στηρίζουν την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία.

Άπαντες είναι πολύ περήφανοι για τον Νικόλα με τις μέχρι τώρα συμμετοχές του, για τα μηνύματα που στέλνει, για ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και που παρόλα τα προβλήματα του συνεχίζει με το χαμόγελο στα χείλη.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια του Νικόλα και να επιβραβεύεται. Η πιο μεγάλη χαρά και η πιο σημαντική στιγμή για την οικογένεια του είναι όμως η αναγνώριση από ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτόν για αυτό που πραγματικά είναι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected