Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Τα σενάρια ανόδου και οι…σαμπάνιες! (pregame 18ης αγωνιστικής)

Έπειτα από 174 μέρες, 17 αγωνιστικές, 153 αναμετρήσεις, 476 τέρματα και 543 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν και στους δύο ομίλους, η Α2 Ερασιτεχνική ρίχνει τίτλους τέλους με την 18η και τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος!

Οι εκκρεμότητες για την άνοδο στη νέα Α Ερασιτεχνική είναι δύο, καθώς τόσο ο Φίλιππος Μελίκης στον 1ο όσο και ο ΑΟ Μαρίνας στον 2ο όμιλο, έχουν ήδη εξασφαλίσει τα άλλα δύο εισιτήρια και εκ των πραγμάτων, η τελευταία Κυριακή της κατηγορίας θα αναδείξει αυτές που θα συμπληρώσουν το καρέ.

Στον 1ο όμιλο, ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος έχει ουσιαστικά κλείσει…θέση στα “μεγάλα σαλόνια” καθώς ακόμη και με ήττα από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (εντός έδρας) θα βρεθεί στην Α Ερασιτεχνική εκτός αν ο Εθνικός Κλειδιού…σπάσει όλα τα ρεκόρ και κερδίσει με τεράστια διαφορά τερμάτων την ΑΕ Σχοινά.

Ίδια περίπου η εικόνα και στον 2ο όμιλο, όπου δύο είναι οι ομάδες που ερίζουν για τη δεύτερη θέση. Πλεονέκτημα έχει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, που ναι μεν ισοβαθμεί με τον Αριστοτέλη Νάουσας, ωστόσο έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους “κυανόλευκους” (αυτή τη στιγμή στο +13 και στο +8 αντίστοιχα) με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται αύριο με ΑΣ Πατρίδας (εντός) και ΑΕΠ Βέροιας (εκτός).

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, οι δύο θέσεις που οδηγούν στη Γ Ερασιτεχνική της νέας περιόδου έχουν ήδη κριθεί καθώς εκεί θα αγωνίζονται ο Αχιλλέας Νεοκάστρου και η Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (1/4 – 16.30) :

1ος όμιλος

Φίλιππος Μελίκης – Ολυμπιακός Λουτρού

Αγρ.Αστ.Πλατέος – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Αλιάκμων Νησελίου – Θύελλα Σταυρού

Εθνικός Κλειδίου – ΑΕ Σχοινά

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΣ Πατρίδας

Δόξα Νάουσας – Εθνικός Ράχης

ΑΕΠ Βέροιας – Αριστοτέλης Νάουσας

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected