Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Άγιος” Σαλάχ την οδηγεί! (vid)

Η μαχητική Κρίσταλ Πάλας κράταγε τη Λίβερπουλ στην ισοπαλία, ωστόσο ο… διαστημικός φέτος Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε ξανά τη λύση, χαρίζοντας στους «Κόκκινους» τη νίκη (1-2). Σκόρερ για την Πάλας ξανά με εύστοχο πέναλτι ο Μιλιβόγεβιτς.

Είναι on fire και δεν τον σταματάει τίποτα! Ποιος άλλος; Ο Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος άσος εκεί που η κατάσταση ζόριζε για τη Λίβερπουλ, με νέο δικό του γκολ (το 29ο στη φετινή Premier League) έδωσε ξανά τη λύση για τους «Κόκκινους» που έκαναν την ανατροπή και πέρασαν με το διπλό (1-2) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Οι «Αετοί» είχαν πάρει το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και έβαζαν… ζόρια στη Λίβερπουλ, η οποία ισοφάρισε με τον Μανέ, πριν ο Σαλάχ δώσει και πάλι τη λύση.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Φαν Άανολτ, Σακό, Κέλι, Βαν-Μπισάκα (Φοσού-Μενσά 88′), ΜακΑρθουρ, Μιλιβόγεβιτς, Καμπάιγ (Λόφτους-Τσικ 73′), Τάουνσεντ, Ζάχα, Μπεντέκε.

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (Λαλάνα 65′), Χέντερσον, Μίλνερ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ (Τσάμπερλεϊν 64′).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected