Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Εντυπωσιακό πέρασμα από τη Σπάρτη!

Με εντυπωσιακή εκκίνηση στο ματς και οδηγό τον Χαλκιαδάκη, που σκόραρε δυο φορές στα πρώτα 15′, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 της Σπάρτης.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη… εντός γηπέδων στο δεύτερο γύρο της Football Leage. Στις αρχές της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν… καταιγιστικοί και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για το “τρίποντο”. Στο 10′ και στο 14′ ο Χαλκιαδάκης έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 70′ με φάουλ του Τριανταφυλλάκου. Στο 81′, όμως, ο Ξύδας διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομοπουλος, Κολτσίδας, Παναγιώτου, Τσιμόντζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (70′ Μπέλης), Σανδραβέλης (46′ Δεινόπαπας), Ράντι, Φουρτάδο (56′ Ράνος).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (71′ Σάλιακας), Ξυδας (90+3′ Αποστολίδης), Λέο (87′ Νικόλτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected