Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φοβερή και τρομερή η Τόττεναμ, “άλωσε” το Stamford Bridge! (vid)

Η Τότεναμ με δύο γκολ του Ντέλε Αλι έκανε μεγάλη ανατροπή σε βάρος της Τσέλσι την οποία νίκησε εκτός για πρώτη φορά ύστερα από 28 χρόνια και την έβγαλε οριστικά εκτός Champions League.

Για πρώτη φορά επί εποχής Premier League η Τότεναμ επικράτησε εκτός έδρας της Τσέλσι βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί 25 επισκέψεων χωρίς νίκη. Πέρα από το γόητρο, η ουσία για τους Spurs είναι ότι τελείωσαν την υπόθεση 4άδα στην Αγγλία καθώς πήγαν στο +8 από τους Μπλε με 7 αγώνες να απομένουν.

Κακή η εικόνα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, που μαζί με το στέμμα της πρωταθλήτριας παρέδωσε και το εισιτήριο για το Champions League. Ο Ντέλε Αλι ήταν ο πρωταγωνιστής στη μάχη του Stamford Bridge, καθώς πέτυχε το δεύτερο και το τρίτο γκολ, όμως το πιο ωραίο το έβαλε ο Ερικσεν. Επέστρεψε στη δράση παίζοντας για σχεδόν 20 λεπτά ο Χάρι Κέιν.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόζες (81′ Ζιρού), Αλόνσο (83′ Εμερσον), Καντέ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Αζάρ, Μοράτα (88′ Χάντσον-Οντόι).

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Ντάιερ (81′ Γουανιάμα), Ντεμπελέ, Ντέλε Αλι, Ερικσεν, Λαμέλα (88′ Σισοκό), Σον (74′ Σον).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected