Κατηγορίες
Super League 1

“Κόλλησαν” Πανιώνιος και Ξάνθη

Ντέρμπι περιμέναμε, αλλά ντέρμπι δεν είδαμε ποτέ στο Πανιώνιος – Ξάνθη που εν πολλοίς θα καθόριζε το φαβορί της 5ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. To τελικό 0-0 δίνει… ευρωπαϊκό προβάδισμα στους “Ακρίτες”.

Από την 21η αγωνιστική έχει να κερδίσει ο Πανιώνιος (σ.σ. 1-0 τη Λαμία) και στο πιο σημαντικό παιχνίδι με την ανταγωνίστρια -για την 5η θέση- Ξάνθη έμεινε πάλι μακριά από το “τρίποντο”. Όπως αναφέρει το contra.gr, οι δύο ομάδες “κόλλησαν” στο 0-0 και οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, πλέον, είναι το φαβορί για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Ο κόσμος περίμενε να δει ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι δύο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο τα αναμενόμενα.

Οι γηπεδούχοι στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και ελάχιστα στο τέλος προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά χωρίς ουσία. Πάνω σε αυτό “πάτησαν” οι παίκτες του Ράσταβατς που στήθηκαν σωστά στην άμυνα, με μηδενικές επιθετικές βλέπεις και έπαιξαν για το “X”.

Για τους “κυανέρυθρους” πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αφού στο επόμενο παιχνίδι τους θα φιλοξενηθούν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όσον αφορά την Ξάνθη, αυτή θα υποδεχθεί στην έδρα της τον ΠΑΣ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (85′ Οικονομίδης), Σιώπης, Μασούρας (81′ Μακρύλλος), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (70′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ζβάρνας, Βαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (90′ Μελιόπουλος), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Σιλά, Μπρίτο (58′ Κάστρο), Γέντρισεκ (69′ Λουσέρο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected