Κατηγορίες
Football League

Σαν…ανεμοστρόβιλος στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το επιβλητικό 5-1  επί του Παναιγιαλείου.

Αν και στο 12’ έχασε πέναλτι με τον Κάιπερς, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον ίδιο παίκτη στο 41’. Δέχθηκε, ωστόσο, την ισοφάριση με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47’, αλλά δεν την πάτησε όπως στις άλλες πέντε περιπτώσεις που είχε προηγηθεί.

Η κρητική ομάδα «ξύπνησε» μετά το 1-1. Είχε ένα εκρηκτικό 10λεπτο από το 54′ έως και το 65′, όπου καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή του Τάκη Γκώνια, ο Τζόζεφ Έφορντ, ο οποίος έδωσε ταχύτητα στους «κιτρινόμαυρους» και πέτυχε δύο τέρματα. Είχε και δοκάρι με τον Κάιπερς στο 54’.

Ο Εργοτέλης έβαλε τέλος στο σερί των τριών ηττών του και κατέκτησε σπουδαίο τρίποντο σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους, την παραμονή στην κατηγορία. Ο Παναιγιάλειος, από την άλλη, συνεχίζει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και νιώθει τη θηλιά του υποβιβασμού να τον σφίγγει. Δεν κατάφερε σε ακόμη ένα ματς μακριά από το Αίγιο να πάρει κάτι θετικό, αφού έφθασε τις εννέα ήττες και τις τρεις ισοπαλίες σε 12 εκτός έδρας αναμετρήσεις.

το φιλμ του αγώνα στο FL news

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (78’ Αγγελόπουλος), Μπουτσάκης (66’ Κούρτι), Μανουσάκης (51’ Έφορντ), Σταματάκος, Κάιπερς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (46’ Κάναλς), Μηλιώτης, Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Γκούμας, Ζαφειράκης (32’ Πολιανίδης), Σκαρτσίλας (61’ Αγιούποφ), Σταματής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected