B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος για την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που από χθες πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α Ερασιτεχνική!

Η αυλαία του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, βρίσκει τους “πράσινους” να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και ταυτόχρονα την τρίτη συνεχόμενη άνοδο!

Το σίγουρο είναι πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία.

Από τον πρόεδρο της ομάδας Πόλυ Καζαντζίδη ως και τους ποδοσφαιριστές (οι περισσότεροι με εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες), αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να επιτευχθεί η σπουδαία πορεία στις 18 αγωνιστικές της σεζόν.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στον προπονητή των επιτυχιών, Σάκη Παγγούρα (11 ανόδους στις συνολικά 16 ομάδες που υπηρέτησε!), ο οποίος με την εμπειρία του αλλά και την αύρα του, έδωσε το δικό του στίγμα και αποτέλεσε έναν από τους πλέον σημαντικούς κρίκους της φετινής αλυσίδας.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και εύχεται στον σύλλογο ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected