Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πόσο γουστάρουμε να… σεληνιάζεται ο Ρονάλντο! (Γιουβέντους-Ρεάλ 0-3)

Τα ημιτελικά του Champions League μπορεί να σκέφτεται από τώρα η Ρεάλ.

Η Βασίλισσα χάρη στον εξωπραγματικό Ρονάλντο έκανε πλάκα στη Γιουβέντους και με το 3-0 από το πρώτο ματς στο Τορίνο θα πρέπει να μην… κατέβει στον επαναληπτικό της Μαδρίτης για να χάσει την πρόκριση.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο CR7 με άψογο τελείωμα ύστερα από ωραίο γύρισμα του Ίσκο «πάγωσε» τους Ιταλούς που βρίσκονταν στις κερκίδες. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, στάθηκε τυχερή στο 36’ όταν ο Κρόος σημάδεψε το δοκάρι, όμως φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε για χέρι του Κασεμίρο στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέγκρι ρίσκαρε, οι μερένχες χτύπησαν στις αντεπιθέσεις και στο 64ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τρομερό ανάποδο ψαλίδι έπειτα από σέντρα του Καρβαχάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς τελείωσε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ντιμπάλα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (66’). Στο 73ο λεπτό ο Μαρσέλο, αφού έκρυψε την μπάλα με τον Πορτογάλο έκανε το 3-0, ενώ οι παίκτες του Ζιντάν είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα μέχρι το φινάλε.

η ανάλυση του ματς στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ασαμόα (69′ Μάντζουκιτς), Κεντίρα (75′ Κουαδράδο), Μπεντανκούρ, Ντόουγκλας Κόστα (69′ Ματουιντί), Αλέξ Σάντρο, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (82′ Κόβατσιτς), Ίσκο (75′ Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (59′ Λούκας Βάθκεθ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected