Αθλήματα

Εξαιρετική πρωτοβουλία του “Εν Σώματι Υγιεί” για την απόκτηση ιδιόκτητου λεωφορείου μεταφοράς μαθητών με αναπηρία στο ΕΕΕΕΚ Βόλου!

Η συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” σε μεγάλους αγώνες έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς πεποίθηση του συλλόγου είναι πως τα σωματεία και οι φορείς που ασχολούνται με τα ΑμεΑ και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα πρέπει όχι μόνο να απαιτούν αλλά και να δίνουν, στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της συνεργασίας που -θα πρέπει- να έχουν μεταξύ τους.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, η φετινή συμμετοχή της ομάδας δρομέων μας στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, ήταν αφιερωμένη στην προσπάθεια που κάνει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου να αποκτήσει δικό του λεωφορείο για την καθημερινή μεταφορά των μαθητών με αναπηρίες, ως ανταπόδοση της βοήθειας που ζητήθηκε στην οργάνωση, προώθηση και διεκπεραίωση του φιλικού φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Νίκης Βόλου και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδος Αστέγων, τον οποίο διοργάνωσε η Κοινοπραξία La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ τη Μ. Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις του ΕΕΕΕΚ Βόλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Γρηγορίου Φωτεινή και την Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου, κ. Ιντζεσίλογλου Ρούλα στην οποία παραδόθηκε μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε από την ομάδα δρομέων, καθώς και το αναμνηστικό t-shirt που το σωματείο, που με τη βοήθεια των χορηγών, τύπωσε ειδικά για τον αγώνα.

Τον φάκελο με τα χρήματα παρέδωσε στην κ. Ιντζεσίλογλου η Πρόεδρος του “Εν Σώματι Υγιεί” κ. Γούσια Ευαγγελία και το αναμνηστικό μπλουζάκι παρέδωσε στην κ. Γρηγορίου, ο ιδρυτής και υπεύθυνος του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος και ο ίδιος εργάζεται ως (αναπληρωτής) στην Ειδική Εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, η κ. Γρηγορίου ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους του σχολείου και τους ενημέρωσε για τις δράσεις των διάφορων εργαστηρίων που λειτουργεί το σχολείο για τους συνολικά 48 μαθητές που φοιτούν φέτος.

περισσότερα στο r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected