Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ημίχρονο 1-3, τελικό 4-3 για τον Απόλλωνα! (photos)

Ολική ανατροπή! Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη επί της Καλλιθέας με σκορ 4-3! Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3.

Ο Μαυριάς είχε μειώσει προσωρινά σε 1-1. Το παιχνίδι έγινε την Μεγάλη Τετάρτη (4/4) στο στάδιο Αλκαζάρ κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα (3-3) και στο τέλος να πάρουν μια τεράστια νίκη με 4-3! Πραγματικά ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον Απόλλωνα να κάνει καλό Πάσχα.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος (61’ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης (76’ Λίταινας), Καρακατσάνης (87’ Συράκος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο (62’ Χοτζάλι), Σμυρλής (15’ λ.τ. Ζυγκερίδης), Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής (73’ Ταμπάκης), Τσατσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected