Football League

Το βλέμμα των “μεγάλων” σε δύο ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού!

Και οι δυο είναι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι. Παίζουν στην Football League με τη φανέλα του Αιγινιακού και έχουν τα βλέμματα στραμμένα επάνω τους για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι και το “μεγάλο”, μιας και η επόμενη μετακίνηση τους, όταν πραγματοποιηθεί, θα γίνει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το pieriasport, πρόκειται για τους Κατερινιώτες Τάσο Καραγκιόζη (γεν. 20 Ιουνίου 1997-τερματοφύλακα) και Βλάση Ανδρικόπουλο (γεν. 26 Απριλίου 1999-κεντρικό και πλάγιο αμυντικό), που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους αλλά βρίσκονται ήδη και ένα βήμα μπροστά, σε σχέση με άλλα επίσης αξιόλογα ταλέντα του νομού Πιερίας που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, έχουν αδαμάντινο χαρακτήρα και αυτό τους βοηθάει να “κρατάνε την μπάλα χαμηλά”, να μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και να συνεχίζουν με υπομονή και σκληρή δουλειά την καθημερινή προσπάθεια τους για να καθιερωθούν στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή, μετράνε οι πράξεις, η προσήλωση στον στόχο με τη συνέπεια και η έμπρακτη διάθεση για επιτυχία και όχι τα μεγάλα και εύκολα λόγια, για τα οποία καμιά ομάδα δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί.

Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές από την Πιερία, όπως γνωρίζουν ότι ήδη υπάρχουν προτάσεις τις οποίες αξιολογεί η ομάδα τους και ίσως σύντομα υπάρξουν και εξελίξεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected