Διάφορα - Συνεργάτες

Οι δύο σούπερ αναμετρήσεις του Champions League στο “Barok” Coffee-Bar!

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του μπαίνει το Champions League, καθώς απόψε και αύριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση.

Στο Ettihad για την ανατροπή με την Λίβερπουλ η Σίτι, «κλειδώνει» το εισιτήριο η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρόμα. Δύο αναμετρήσεις που θα παρακολουθήσουν οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας!

Το προβάδισμα πρόκρισης που πήραν οι γηπεδούχοι την περασμένη εβδομάδα περιορίζει αισθητά τια όποιες πιθανότητες ανατροπής, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις. Στο Μάντσεστερ, οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα καλούνται να… φέρουν τούμπα το εις βάρος τους 3-0 από το Άνφιλντ και να δώσουν το παρών στην τετράδα του θεσμού.

Νοκ άουτ για την Λίβερπουλ ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον, διαθέσιμοι οι Σαλάχ και Τσαν που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Σαφώς δυσκολότερο στα όρια του… αδύνατου, είναι το έργο της Ρόμα, η οποία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (4-1) από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και στην ρεβάνς στο Ολίμπικο αναζητά ένα θαύμα. Χωρίς τους Περότι, Κάρσντορπ οι «τζαλορόσι», αμφίβολος ο Ουντέρ. Για τους Καταλανούς δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ντιν.

Σέντρα και στις δύο αναμετρήσεις στις 21:45.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected