Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [2ος όμιλος] Αναγέννηση Πλαγιάς – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  2-1

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, που aν και προηγήθηκε 0-1 νωρίς, ισοφαρίστηκε επίσης νωρίς και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη μαζί τους και πέτυχαν στο 104΄το 2-1, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να τους στείλει στην επόμενη φάση του Kυπέλλου Eρασιτεχνών Ελλάδος.

Μπορούσε να φύγει με την πρόκριση ο Εθνικός απο το Κιλκίς αλλά πλήρωσε την απειρία των περισσότερων παικτών του, οι οποίοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, στάθηκαν καλύτερα απο τους αντιπάλους τους στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μετουσιώσουν σε ουσία την ανωτερότητα τους.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι με σύμμαχο την εμπειρία και με τους Ορφανίδη Ι. και Παπουνίδης να αποτελούν τους πυλώνες επάνω στους οποίους στηρίχτηκε η ομάδα της Πλαγιάς, κατάφεραν να πάρουν δίκαια την πρόκριση, σκοράροντας σε καίρια σημεία της συνάντησης, χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pieriasport

Συνθέσεις

Αναγέννηση Πλαγιάς: Κυριακίδης, Χατζηιωαννίδης (111΄Ορφανίδης Ι.), Μαυρόπουλος (46΄Γεωργιάδης), Λαζαρίδης, Βασιλειάδης, Αμανατίδης, Ορφανίδης Ι. (118΄Σεβαστόπουλος), Καλόνικος, Ορφανίδης Ν. (72΄Λαζαρίδης Ι.), Παπουνίδης, Ρωσίδης.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Μιχαηλίδης, Καλαϊτζίδης, Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης, Τουλκερίδης (117΄ Νίντα), Μητράκας, Μάνος (86΄Τσιγκαρόπουλος), Κωστόπουλος, Παρδάλης (107΄Τσιαουσίδης Σ.), Νταμπαλάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected