Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [1ος όμιλος] Καβάλα – Θράκη Φερών 2-0 (photos)

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, η Καβάλα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες με τη κυπελλούχο Έβρου, Θράκη Φερών που στάθηκε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά απείλησε λίγες φορές την εστία του Δήμιζα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας όπου θα παίξουν εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε δεξιά στην άμυνα τον Ηλιάδη, αριστερά στην άμυνα τον Λυμπεράκη, δυο στόπερ Σέχου και Παυλίδη. Αμυντικούς μέσους Κέρθι και Θωμαϊδη με πλάγιους Χατζηκυριάκου και Ντουρτμέ. Ο Βαλαβανόπουλος και ο Αδαμάκης οι δυο επιθετικοί. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ο Ψάλτης και ο Παπαστεριανός.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στην proininews

Συνθέσεις

Καβάλα : Δήμιζας, Ηλιάδης (75′ Μπλιός), Λυμπεράκης,  Σέχου, Παυλίδης, Θωμαΐδης (85′ Ξόμπλιος), Χατζηκυριάκου (71′ Προβατίδης), Κέρθι (63′ Περσίδης), Αδαμάκης, Ντουρτμές,  Βαλαβανόπουλος.

Θράκη Φερών: Τογκουλίδης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάγκιος, Σιδηρόπουλος Α, Αντωνιάδης (71′ Καλούδης), Παγωνίδης (77′ Μπακιρτζόπουλος), Πολίδης, Σιδηρόπουλος Γ. (77′ Ίνδος), Τσιπλάκης (71′ Ιακωβίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected