Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [3ος όμιλος] Θεσπρωτός – ΟΦ Αγίου Ματθαίου 2-0

Νίκησε και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Θεσπρωτός.

Επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί οι κιτρινόμαυροι, αφού επικράτησαν του ΟΦ Αγίου Ματθαίου, με 2-0, στο Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Όπως αναφέρει το theball, οι κυπελλούχοι Θεσπρωτίας πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, απέναντι στους αντίστοιχους της Κέρκυρας, αν και παρατάχθηκαν με πολλά προβλήματα απουσιών. Στο 28΄ο Ευθυμίου, αφού πρώτα απέφυγε δύο αμυνόμενους του ΟΦΑΜ, σέντραρε στην καρδιά της μικρής περιοχής, όπου ο Καρβούνης δεν είχε πρόβλημα να κάνει με κοντινή κεφαλιά το 1-0 για τον Θεσπρωτό.

Το “πλατανόφυλλο” σφράγισε την πρόκριση στο 74΄. Ο Mocovila προσπάθησα να διώξει με κεφαλιά τη μπάλα μακριά από την περιοχή της ομάδας του, όμως εκείνη στρώθηκε στον Μητσέλο, ο οποίος με ένα ξερό βολέ από το ύψος της περιοχής, «εκτέλεσε» τον Τόλα για το τελικό 2-0 του Θεσπρωτού.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Παππάς, Γ.Μ.Κατσέλης, Βασ. Κωνσταντίνου (75΄ Γώγος), Βαγγ. Κωνσταντίνου, Καρβούνης, Σταυρίδης, Τσακανίκας, Μητσέλος, Γ.Α. Κατσέλης (30′ Μπλέτσας), Ευθυμίου, Μπίκας

ΟΦΑΜ: Τόλα, Τζέλος, Μοτζοβίλα (75΄ Τσιάβος), Κονόμι, Κουρής, Ασπιώτης (78΄Λειβαδιώτης), Γραμμένος, Κόκκινος (84΄Καζιάνης), Ανδριώτης, Λούβρος, Χαρβαλιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected