Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σαλάχ πίνει, Σαλάχ κερνάει! (vid)

Με το γκολ του στην Μπόρνμουθ, ο Αιγύπτιος επιθετικός έφτασε τα 30, έγινε ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στην Premier League και έχει μπροστά του σημαντικά επιτεύγματα για να καταρρίψει.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να πυροβολάει ακατάπαυστα, να κυνηγάει και να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ. Με το γκολ του κόντρα στην Μπόρνμουθ έφτασε τα 30 στο πρωτάθλημα και ξεπερνώντας τον Ντιντιέ Ντοργκμπά, έγινε ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Παράλληλα, έφτασε τα 40 σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος και γίνεται ο πρώτος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο (42 το 2007′-08), ενώ είναι μόλις ο 8ος ever με 30+ γκολ στην Premier League (Σίρες, Φίλιπς, Ανρί, Ρονάλντο, Φαν Πέρσι, Λουίς Σουάρες). Και υπάρχουν ακόμα αρκετά επιτεύγματα μπροστά του για να τα προσπεράσει κι αυτά.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Βαν Ντάικ, Λόβρεν (83′ Κλαβάν), Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μανέ (77’ Μίλνερ), Τσάμπερλεϊν, Φιρμίνο (90’ Σολάνκε), Σαλάχ

Μπόρνμουθ (Έντι Χάουι): Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Στιβ Κουκ (73’ Σέρμαν), Ακε, Ντάνιελς, Γκόσλινγκ, Λιούις Κουκ, Φρέιζερ, Άιμπ (58’ Μούσε), Κινγκ, Ντεφόε (70’ Γουίλσον)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected