Κατηγορίες
Football League

Χρειάστηκε μόνο 7 λεπτά ο Εργοτέλης!

Ένα σούπερ επτάλεπτο ήταν αρκετό για τον Εργοτέλη για να «καθαρίσει» τον Απόλλωνα Λάρισας, που προηγήθηκε στο σκορ, με 3-1 σε ματς για την 26η αγωνιστικής της Football League.

Όπως αναφέρει το athleticradio, οι γηπεδούχοι πήραν μία σημαντική νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα νικώντας μία ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Λάρισας, κόντρα στην ροή του ματς, προηγήθηκε με τον Τσιλούλη στο 49′, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε χάσει φοβερή ευκαιρία στο 44′ με τον Κατσιμήτρο να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Από το 58΄μέχρι το 65΄ ο Εργοτέλης «έκρυψε» την μπάλα και πέτυχε τρία γκολ με τους Κάιπερς με πλασέ στο 58′, Σταματάκο με σουτ στην κίνηση στο 62′ και κεφαλιά του Πάτα στο 65′.

Στο 74΄αποβλήθηκε ο Τσιλούλης για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπουρσέλη, ενώ στο 78΄είχε δοκάρι με κεφαλιά ο Καϊπερς.

Ντεμπούτο για τον Μπρους με την φανέλα του Εργοτέλη.

Συνθέσεις

Eργοτέλης : Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας (77΄Μαζουλουξής), Νικολακακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (70′ Βογιατζής), Κάϊπερς, Εφορντ, Σταματάκος (84′ Μπρους).

Απόλλων Λάρισας :Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουτρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος, Μαυρίας, Χατζής, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (65′ Λίταινας)
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected