Κατηγορίες
Super League 1

Εξαιρετική απόδοση από την ΑΕΛ και τώρα η μεγάλη πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ! (photos)

Χορταστικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA την Κυριακή (15/4) ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό (4-2).

Η «Βασίλισσα» του κάμπου πήρε μια σημαντική νίκη και έτσι θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ με στόχο να συμμετέχει σε έναν ακόμη τελικό.

Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό, κατάφερε πολύ γρήγορα να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη που τόσο ήθελε. Ένα τρίποντο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού ξέφυγε και άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού και νιώθει πλέον αρκετά άνετα για τα εναπομείναντα ματς.

Η εμφάνιση της ΑΕΛ ήταν αρκετά καλή και σίγουρα άκρως παραγωγική, με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου να μένει σίγουρα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε ο Παναιτωλικός από το 21’ αφού αποβλήθηκε ο Μάρκος Πάουλο. Αισθητά βελτιωμένος ήταν και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, αφού έγιναν βελτιωτικές εργασίες στον τάπητα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ, Μόρα, Ζίζιτς, Γκόλια, Φατιόν, Μασούρα (68’ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (80’ Μπάλλας), Αγκάνοβιτς (62’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο (63’ Ρότσα), Γιαννιώτης, Κλέσιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected