Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Ήταν φιλικό, αλλά είχε και ένταση!

Ένα ανοικτό φιλικό παιχνίδι με πέντε γκολ αλλά και στιγμές έντασης παρακολούθησαν οι περίπου 200 θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο για να δουν τον ΑΟ Τρίκαλα να χάνει με 2-3 από τον ΝΠΣ Βόλου.

Ο Βόλος μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μελισσόπουλςο στο 5ο λεπτό, ο Μιλοσάβλιεφ ισοφάρισε στο 26ο με δυνατό σου, ο Σαχινίδης με πλασέ έβαλε τον ΑΟΤ μπροστά στο σκορ στο 76′, ο Δερμιτζόγλου ισοφάρισε με κεφαλιά στο 80′ ενώ ο Μελισσόπουλος στο 84′ έγραψε το τελικό 2-3.

Από το παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση όταν στο 40′ ο Τόμιτς αρπάχτηκε με παίκτη των φιλοξενούμενων με τον κίνδυνο της σύρραξης να είναι ορατός. Ο Αχιλλέας Μπέος από την εξέδρα λοχομάχησε με φίλους του ΑΟΤ και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Μάκος, Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς, Ν’Λουντούλου. Έπαιξαν και οι: Σαχινίδης, Γροντής, Χιντζίδης, Τσίπρας, Ζγκούρι, Τουγλής

Βόλος ΝΠΣ: Μούτσα, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Δημήνας, Παπαδόπουλος, Δερμοτζόγλου, Ντόσης, Κόλλας, Καλαμίδας, Μηλιώτης. Έπαιξαν και οι Τζελίδης, Ουνγιαλίδης, Πιαστόπουλος, Ντεντάκης, Μάντζης, Κραβαρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected