Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μίλαν και ο Ντοναρούμα κάνουν…δώρο το “σκουντέτο” στη Γιουβέντους! (vid)

Η Μίλαν «έκοψε» δύο βαθμούς από την Νάπολι (0-0) στο «Σαν Σίρο» και δίνει την ευκαιρία στην Γιουβέντους να πάει στο +6 από τους δεύτερους «Παρτενοπέι».

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μίλαν και την Νάπολι στο «Σαν Σίρο», αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη, καθώς οι γηπεδούχοι δύσκολα πια θα προλάβουν το… τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν να μείνουν έξι βαθμούς πίσω από την Γιουβέντους (υποδέχεται την Σαμπντόρια στις 19.00) ισάριθμες αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Serie A.

Ελαφρώς ανώτερη η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, με περισσότερες τελικές προσπάθειες αλλά χωρίς ουσία, ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ των «Ροσονέρι» με τον Ματέο Μουσάτσιο στο 39ο λεπτό, o Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα «κατέβασε τα ρολά» στα τελευταία λεπτά και ο αγώνας του Μιλάνο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, σκορπίζοντας χαμόγελα σε… Τορίνο και Ρώμη.

Όπως αναφέρει το SDNA, στην 100ή του εμφάνιση στην Serie A, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με μία απίστευτη επέμβαση στο 91ο λεπτό σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Μίλικ κράτησε το 0-0 στο ματς της Μίλαν με την Νάπολι, που χαρίζει ουσιαστικά τον τίτλο στην Γιουβέντους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected