Κατηγορίες
Super League 1

Ο Παναθηναϊκός είναι…Παναθηναϊκός, άλλοι δεν σέβονται την ιστορία του! Στο Europa League o Ατρόμητος!

Μπορεί στο προσκήνιο να υπάρχει ο φόβος ακόμη και για υποβιβασμό λόγω χρεών, ωστόσο στο χορτάρι ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση πως είναι μεγάλη ομάδα!

Η ηρωική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο χορτάρι, την ίδια στιγμή που η διοίκηση διασύρεται εξαγωνιστικών λόγω των οφειλών της σε πρώην και νυν, έφερε το 1-0 επί του Ατρομήτου. Σκόρερ με πέναλτι ο Μουνιέ, αποβλήθηκε ο Μυστακίδης για την όγδοη κάρτα των… πρωταθλητών “πράσινων”.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος εξασφάλισε το ένα εισιτήριο του Europa League παρά το γεγονός πως ηττήθηκε σήμερα. Οι ήττες του Αστέρα και του Πανιώνιου ήταν αρκετές για την ομάδα του Περιστερίου η οποία μετά από ένα… διάλειμμα μίας χρονιάς θα βάλει και πάλι τα καλά της για το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός, κέρδισε ένα 90λεπτο… ξεγνοιασιάς μέσα στα τόσα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και τον επηρεάζουν και στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο κι αν ο Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να… μπλοκάρουν το μυαλό τους όταν βγαίνουν στο χορτάρι. Αποβλήθηκε ο Τζανδάρης στο 81′ όταν προσπάθησε να πάρει πέναλτι και τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Κάτσε (76′ Μολίνς), Λουντ, Μουνιέ, Λουτσιάνο (64′ Μυστακίδης), Δώνης

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (80′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (62′ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μπρούνο (62′ Ντάουντα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected