Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο φιλικό στη Νεάπολη Βόλου, 3-0 ο ΝΠΣ κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου

Ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε με 3-0 τον Άρη Παλαιοχωρίου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα (Σάββατο, 14/4) στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάντζη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Εθνική Ελπίδων με 1-0.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Μπαλταδώρου!

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής, κ. Δημητριάδης, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου Σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Χωρίς τρεις ο ΝΠΣ Βόλος

Ο Χουάν Φεράντο παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μόνο μία σημαντική απουσία, αυτή του Δημόπουλου, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» για προσωπικούς λόγους. Ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους διατηρήσει σε φόρμα, ενόψει των αγώνων των πλέι οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο συγκεκριμένο φιλικό, δεν έδωσαν επίσης, οι Σαλαμούρας και Μαλακασιώτης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος. Στο δεύτερο μέρος, για τους «κυανέρυθρους» αγωνίστηκαν και οι: Καλαμίδας, Ντόσης, Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλος, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Κραβαρίτης, Διμηνάς, Μηλιώτης, Κολλάς.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, Αγτζίδης, Τσότρας, Αποστόλου, Ταΐρης, Σκέμπι, Δημητρακόπουλος, Ιγνατίδης, Καραλόπουλος, Σιμόνι. Στο δεύτερο ημίχρονο, για τους «κιτρινόμαυρους» έπαιξαν και οι: Παλαβράκας, Ντόμπρος, Γκαγκαγιάννης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Χριστοδούλου, Κοτάκης, Μπάλιος και Νέστωρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected