Κατηγορίες
Super League 1

Βασίλης Φασίδης : “Είμαστε πολύ καλή ομάδα και το αξίζουμε!”

Για την πορεία της Ξάνθης και τη «μάχη» που γίνεται για την 5η θέση, μίλησε ο Βασίλης Φασίδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή :

Για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ, τον στόχο της Ευρώπης και τον Γέντρισεκ: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, μιλήσαμε όμως στα αποδυτήρια και μπήκαμε καλύτεροι για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την 5η θέση. Είπαμε να το κυνηγήσουμε, να προσπαθήσουμε και να βγούμε στην Ευρώπη γιατί το αξίζουμε, είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αλλάξαμε προπονητή, κοιτάμε μόνο να κερδίζουμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Ερικ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και είμαστε χαρούμενοι που σκοράρει συχνά φέτος. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση της ομάδας, χθες κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζαμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο στην Τούμπα, σε έναν ΠΑΟΚ που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Για να πάρουμε την 5η θέση θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας σε μεγαλύτερο βαθμό, να έχουμε μαχητικότητα το πνεύμα του νικητή που έχουμε σε κάθε αγώνα. Μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο Αστέαρς, εκμεταλλευτήκαμε την ήττα του και βρεθήκαμε από πάνω».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected