Basket

Πρόκριση για το ΓΕΛ Μουδανιών, απέκλεισε το 5ο ΓΕΛ Βέροιας (photos+vid)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 100 φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα (17/4) στο ΔΑΚ “Βικέλας” στη Βέροια.

Το ΓΕΛ Μουδανιών επικράτησε με 35-18 του 5ου ΓΕΛ Βέροιας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Παρά την καθυστερημένη έναρξη λόγω της αργοπορημένης άφιξης των φιλοξενούμενων, το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και αποζημίωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Μακροχωρίου.

Οι Ημαθιώτες βρισκόταν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο από το τρίτο δεκάλεπτο και έπειτα οι παίκτες των Μουδανιών έπαιξαν πιο σφιχτή άμυνα και περιόρισαν τους αντιπάλους που σημείωσαν μόλις 5 πόντους στο διάστημα αυτό.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η νευρικότητα και η αστοχία των γηπεδούχων έδωσαν τη δυνατότητα στο ΓΕΛ Μουδανιών να ανοίξει κι άλλο την “ψαλίδα” του σκορ, για να φτάσουμε στο τελικό 35-18.

Τα δεκάλεπτα : 5-7, 7-11, 12-26, 18-35

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν :

5ο ΓΕΛ Βέροιας : Αλμπανίδης, Χατζησάββας, Τσιγγενόπουλος, Χόργκος, Αξιώτης, Καζίλας, Μόρας, Λαζόπουλος, Μίχος, Μπαζτέκας, Δάμτσιος, Μεταξάς.

ΓΕΛ Μουδανιών : Δεληγκάρης, Παπουτσής, Δερλάμπας, Τσιφτσής, Νικολόπουλος, Σούρλας, Παπαγιάννης, Τορουνίδης, Τσοπουρίδης, Καμπούρης, Κουτσάκης, Μαναβάκης

δείτε σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected