Κατηγορίες
Αθλήματα

ΣΟΚ στον αθλητικό κόσμο της Θράκης, “έφυγε” από τη ζωή η 23χρονη Εύα Σουρουτζίδου…

Μια 23χρονη Ξανθιώτισσα, η Εύα Σουρουτζίδου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την Τρίτη, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της και τους φίλους της.

Όπως αναφέρει το xanthi2, η άτυχη κοπέλα έπαθε ανακοπή στη διάρκεια χειρουργείου στο οποίο εισήχθη εσπευσμένα μετά από επιπλοκή σε παλαιό πρόβλημα υγείας που της είχε παρουσιαστεί.

Είχε καταγωγή από τον Πολύσιτο και ήταν δραστήριο μέλος του συλλόγου αιμοδοτών και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητή στον αθλητικό χώρο καθώς ήταν κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ασπίδας Χρήστου Σουρουτζίδη και αδελφή του διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης Αναστάσιου, που σφυρίζει και σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων.

Η είδηση προκάλεσε σοκ σε φίλους και γνωστούς ενώ την οδύνη του εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης.

Τραγική λεπτομέρεια, όπως αναφέρει η xanthi2, από όπου και οι εικόνες, ότι η 23χρονη Εύα Σουρουτζίδου, μόλις λίγες μέρες πριν είχε ορκιστεί στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected