Κατηγορίες
Basket

Η συνέντευξη τύπου του Veria Basketball Camp 2018 (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας η συνέντευξη τύπου για το τέταρτο μπασκετικό camp που θα διεξαχθεί στη Βέροια από 15 – 20 Ιουνίου 2018 με την ονομασία «Veria Basketball Camp» και διοργανωτή τον Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας.

Στο πάνελ κάθισαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας Ηλίας Λαζός, ο Κελεπούρης Νίκος εκπρόσωπος του ΑΟΚ Βέροιας και φυσικά ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Κώστας Βοργιαζίδης (Δήμαρχος Βέροιας) : «Για 4η χρονιά στηρίζουμε αυτή προσπάθεια. Στηρίζουμε τον αθλητισμό»

«Σας καλωσορίζουμε λοιπόν ξανά στην πόλη μας όπου για τέταρτη φορά θα υποδεχθούμε τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον μπασκετμπολίστα από την Βέροια, που έγραψε ιστορία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος προκειμένου να προσφέρει και αυτός με τη σειρά του στα δικά μας παιδιά. Πιστεύουμε στον αθλητισμό, είτε αυτό λέγεται μπάσκετ, είτε λέγετε χάντμπολ, είτε λέγετε καράτε. Και αυτό γιατί ο αθλητισμός μόνο καλό μπορεί να προσφέρει έχει και τίποτα άλλο. Οι πειρασμοί είναι πολλοί σήμερα και ο αθλητισμός μάλλον είναι μία όαση ένα απάνεμο λιμάνι το οποίο κρατά τα παιδιά μακριά από αυτούς πειρασμούς. Έτσι είμαστε εδώ ξανά τέταρτη χρονιά, στηρίζουμε αυτή προσπάθεια όπως στηρίζουμε και όλες οι προσπάθειες που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή για μία ακόμα φορά θα είναι επιτυχημένη όπως ήταν και τις προηγούμενες. Κώστα σε καλωσορίζουμε ξανά και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχή».

Κώστας Τσαρτσαρής : «Στόχος μας και φέτος να ανέβουμε ένα επίπεδο. Μελλοντικός στόχος η επιμήκυνση του camp. Θέλουμε τα παιδιά στον αθλητισμό.»

«Καλημέρα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δήμαρχο Βέροιας για τα καλά του λόγια αλλά και την αμέριστη βοήθεια που μας παρέχει τόσα χρόνια στη διοργάνωση αυτού του camp στην πόλη μας. Σε συνέχεια αυτών που είπε ο Δήμαρχος, στόχος μας είναι να βάλουμε τα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού. Μπορεί να προέρχομαι από το χώρο του μπάσκετ αλλά στόχος μου είναι να βλέπω τα παιδιά σε αθλητικούς χώρους, να μένουν μακριά από οποιουσδήποτε πειρασμούς που υπάρχουν στην κοινωνία μας και έστω και για αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε τα παιδιά να μπουν στην νοοτροπία του αθλητισμού, να μπορέσουμε να τους δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια ώστε να κοινωνικοποιηθούν, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και φυσικά κάποια από αυτά να μπορέσουν να ακολουθήσουν και το άθλημα του μπάσκετ μελλοντικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την ανταπόκριση που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Χρόνο με τον χρόνο παρουσιάζουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς και θεωρώ ότι και εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό προσφέροντας απλόχερα εμπειρίες και καταστάσεις τα οποία έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ. Στόχος και φέτος να ανέβουμε ένα επίπεδο και να δώσουμε καλύτερες παροχές στα παιδιά, καλύτερες γνώσεις ώστε να φύγουν από αυτό το camp ευχαριστημένα. Φέτος είχαμε σε σκέψη να επιμηκύνουμε την διάρκεια του camp βάζοντας και μια δεύτερη περίοδο, ενδεχομένως και μια τρίτη αλλά για κάποιους τεχνικούς λόγους δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα το επιδιώξουμε. Φέτος θα έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε και παιδιά εκτός Βέροιας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες με δελτία τύπου καθώς και μέσα από την σελίδα του camp στο facebook. Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες και κυρίως τις δύο ομάδες Φίλιππο και ΑΟΚ που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να τελειώσουμε αυτή τη διοργάνωση δίχως απρόοπτα»

Ο Στέργιος Διαμάντης (ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας) : «Δεν υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής για να οδηγήσει στα παιδιά μας στον αθλητισμό.»

«Σαν αθλητικός οργανισμός είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε για τέταρτη φορά το camp του Κώστα Τσαρτσαρή. Θεωρούμε ότι η άλλη μία φορά το camp θα έχει επιτυχία. Ο Κώστας μίλησε αθλητικά και μίας και εγώ προέρχομαι από τον αθλητισμό παίρνω εγώ την «πάσα» για να πω ότι ΝΑΙ πρέπει να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό, πρέπει να τα πάρουμε τις καφετέριες, να τα πάρουμε από τα ναρκωτικά αλλά το θέμα είναι και ποιος θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας για να τραβήξει τα παιδιά στον αθλητισμό. Το είχα πει και πέρσι. Θεωρώ τον Κώστα Τσαρτσαρή ότι καλύτερο έχει βγάλει η πόλη της Βέροιας στα ομαδικά αθλήματα και δεν ήταν ένας αθλητής ο οποίος ήταν μόνο κύριος εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός. Άρα δεν υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής για να οδηγήσει στα παιδιά μας στον αθλητισμό. Εμείς σαν νομικό πρόσωπο θα είμαστε και πάλι κοντά και θεωρώ ότι κάθε χρόνο το camp θα γίνεται όλο και καλύτερο. Σαν νομικό πρόσωπο δίνουμε το παρόν σε όλες τις δράσεις του αθλητισμού για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Φίλε Κώστα καλή επιτυχία, αν και το θεωρώ δεδομένο.»

Ηλίας Λαζός (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας) : «Το Veria Basketball Camp έχει καθιερωθεί ως θεσμός, δεν είναι πλέον μία ευχή.»

«Είναι μία ευχάριστη συγκυρία για το μπάσκετ του νομού μας η στιγμή αυτή. Θα ξεκινήσω λίγο πρώτα από αυτό και μετά θα καταλήξω στο Camp. Γενικά το μπάσκετ είναι στα πάνω του στο νομό μας και από την δικής μας ομάδα και από την ομάδα του ΑΟΚ και ακόμα και από τις δύο ομάδες άλλες του νόμου τους Αετούς και τη Μελίκη οι οποίοι από ότι φαίνεται πετυχαίνουμε όλοι μας, τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς ο καθένας από το δικό του μετερίζι και εύχομαι το ίδιο να γίνει και για τις χρονιές που έρχονται. Οπότε είμαστε σε μία θετική μπασκετική αύρα και θεωρώ ότι αυτό το Camp έρχεται σαν επιστέγασμα μιας καλής χρονιάς για όλους μας για να κλείσει με τον ίδιο πετυχημένο τρόπο την αθλητική χρονιά. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ερχομό του Κώστα και του Μανώλη Παπαμακάριου οι οποίοι θα κλείσουν έτσι χρόνια μας. Θα ήταν ευχής έργον να ήταν και μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας το camp αλλά κάποιοι τεχνικοί λόγοι από ότι ξέρω δεν επέτρεψαν την επιμήκυνση του και σε δεύτερη εβδομάδα. Στην τέταρτη του χρόνια πλέον το Veria Basketball Camp έχει καθιερωθεί ως θεσμός, δεν είναι πλέον μία ευχή. Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα και τα γήπεδα να γεμίσουν από παιδικές φωνές και τα μάτια των παιδιών από πολλές μπασκετικές εικόνες από τους καλύτερους μπορώ να τους τις δώσουν»

Νίκος Κελεπούρης (εκπρόσωπος ΑΟΚ Βέροιας) : «Θέλουμε να έχουμε παιδιά στο γήπεδο θέλουμε να γεμίζουν τα γήπεδα με αθλητές.»

«Καλωσορίζω τον Κώστα Τσατσαρή, τον οποίο είχα την τιμή σαν έφορος τότε στο Φίλιππο Βέροιας να είναι παίκτης, να τον γνωρίζω από τα ηλικιακά τμήματα και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή την πρόοδό του και στο σημείο που έχει φτάσει. Το μεγαλύτερο σκαλοπάτι που θα μπορούσε να πετύχει. Σαν ΑΟΚ Βέροιας συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να είναι πετυχημένο το camp. Θέλουμε να έχουμε παιδιά στο γήπεδο, θέλουμε να γεμίζουν τα γήπεδα με αθλητές θα φροντίσουμε και εμείς από τη μεριά μας σαν ΑΟΚ Βέροιας να έχει επιτυχία το Camp με συμμετοχές παιδιών και προπονητών και ότι άλλο χρειαστεί ο Κώστας θα είμαστε εκεί για να το προσφέρουμε»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected