Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανατροπή της ανατροπής στο τρομερό φέτος Καμπιονάτο! (vid)

Η Γιουβέντους άφησε βαθμούς στην έδρα της Κροτόνε (1-1) και η Νάπολι που νίκησε με ανατροπή την Ουντινέζε (4-2) έβαλε φωτιά στο Campionato μειώνοντας στο -4. Νίκες οι Ρωμαίοι.

Ένα ψαλιδάκι ήταν ξανά αυτό που πλήγωσε την Γιουβέντους, η οποία αν και προηγήθηκε στο Ezio Scida κόντρα στην Κροτόνε, πήρε μόλις έναν βαθμό και είδε τη διαφορά από τη 2η θέση και την Νάπολι να μειώνεται στους 4 βαθμούς, μία αγωνιστική πριν οι δύο ομάδες παίξουν μεταξύ τους στο Allianz Stadium.

Ο Ντάγκλας Κόστα συνέχισε με μια ακόμα ασίστ για τον Αλεξ Σάντρο, ο οποίος έκανε γκολ με κεφαλιά την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του Αλέγκρι. Οι Bianconeri δεν παρουσίασαν κάτι εξαιρετικό κόντρα στους Pitagorici και τελικά το πλήρωσαν καθώς στο 65′ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, ο Νιγηριανός επιθετικός, Σίμι, έκανε το 1-1 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς ο keeper των γηπεδούχων, Αλεξ Κορντάζ, έβγαλε το δυνατό σουτ του Ιγουαΐν μέσα από την περιοχή.

Ανατροπή, τεσσάρα και ελπίδα για Νάπολι

Τις έξι προηγούμενες αγωνιστικές είχε πανηγυρίσει μόλις δύο φορές. Επόμενο ήταν η Νάπολι να δει τη διαφορά από τη Γιουβέντους να αυξάνεται στους έξι βαθμούς. Τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν στο εντός με την Ουντινέζε, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο «Σάο Πάολο». Γιάνκτο (42′) και Ινγκελσον (55′) έβαλαν φωτιά στο ματς, με τους Ινσίνιε (45’+2′), Αλμπιόλ (64′) να απαντούν ισάριθμες φορές. Οι Ναπολιτάνοι ήταν αγχωμένοι, αλλά Μίλικ (70′) και Τονέλι (75′) έδωσαν αίσθηση θριάμβου με το 4-2, το οποίο ήρθε σε συνδυασμό με την γκέλα της Γιούβε. Για την Ουντινέζε η κατάσταση είναι τραγική, καθώς έφτασε τις 10 διαδοχικές ήττες στο χειρότερο σερί της της ιστορίας της και πλέον κινδυνεύει σοβαρά ελάχιστα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected