Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Αγγίζει την άνοδο στη Γ Εθνική η Δόξα Μελισσίου!

Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Πέλλας, η Δόξα Μελισσίου, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε του Ακρίτα Σωσάνδρας με σκορ 3-0, στο Δημοτικό Στάδιο και δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετά και την ισοπαλία της Δόξας Μαυροβουνίου, αύξησε τη διαφορά στη βαθμολογία στους 4 βαθμούς, βάζοντας σοβαρή υποθήκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το pellasports, το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και δυσχέρανε τις κινήσεις των παικτών. Οι Μαυραετοί μπήκαν κάπως χαλαρά στο παιχνίδι και από την άλλη οι παίκτες του Ακρίτα έδειξαν ιδιαίτερη κινητικότητα και στοιχεία μιας νέας ομάδας με ιδιαίτερο ταλέντο.

Όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κινητήριους μοχλούς το Σερέτη και το Σιδηρόπουλο πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν 2-3 ευκαιρίες, τις οποίες σπατάλησαν.

Στο 20′ μετά από κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο από το Σερέτη, ο Πέπε παραβίασε την εστία της Σωσάνδρας, γκολ, το οποίο ακύρωσε ως οφσάιντ. Τελικά ο ίδιος παίκτης μετά από επέλαση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και δημιουργούν ευκαιρίες, οι οποίες έμειναν ανεκμετάλλευτες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Ματζούκη.

Στο δεύτερο μέρος οι Μαυραετοί κυριάρχησαν, με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής των πρωτοπόρων, είχαν την κατοχή της μπάλας, τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και γρήγορα στο 50΄ο Σιδηρόπουλος και πάλι έκανε το 2-0 με πέναλτι, που κέρδισε ο Τουλγαρίδης. Και πέντε λεπτά αργότερα στο 55΄, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό όλης της επιθετικής γραμμής ο Λιτοβολής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ, τις οποίες, όμως σπατάλησαν κι έτσι το παιχνίδι έληξε με 3-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected