Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επική παράσταση της Μπάρτσα στον τελικό του “Copa del Rey”! (vid)

Στον τελευταίο τελικό του με την Μπάρτσα, ο αρχηγός της την οδήγησε μαεστρικά στο ισοπεδωτικό 5-0 επί της Σεβίλλης και στην 30ή κούπα του Κυπέλλου, φτιάχνοντας το επερχόμενο νταμπλ.

Έχει σκοράρει σε δύο τελικούς στη μυθική καριέρα του. Ο ένας χάρισε στην Ισπανία το Μουντιάλ και ο άλλος έμελλε να είναι ο ύστατος του με τα μπλαουγκράνα.

Ο Αντρές Ινιέστα φύλαγε έναν υπέροχο τελευταίο χορό και φρόντισαν μαζί του να… χορέψουν και όλοι οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. Ο απόλυτος αρχηγός έκανε σπουδαία εμφάνιση, σημείωσε γκολάρα και μαζί του όλη η ομάδα έπαιξε τον τέλειο τελικό, ισοπεδώνοντας με 5-0 τη Σεβίλλη η οποία δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο.

Λίγο αργότερα ο Ινιέστα με την κούπα στα χέρια έδινε το σύνθημα για τη φιέστα της κατάκτησης του 30ού Κόπα ντελ Ρέι της Μπαρτσελόνα, αλλά και το… παρασύνθημα για το επερχόμενο νταμπλ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Σεβίλλη (Βιντσέντσο Μοντέλα): Σορία, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Χεσούς Νάβας, Μπανέγα, Ν’Ζονζί, Βάσκες (86′ Νολίτο), Σανάμπρια (82′ Λαγιούν), Κορέα (46′ Σάντρο), Μουριέλ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (76′ Παουλίνιο), Ράκιτιτς, Ινιέστα (87′ Ντένις Σουάρεθ), Κουτίνιο (82′ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected