Κατηγορίες
Basket

“Έσπασε” την έδρα ο Φίλιππος Νέας Πέλλας, 55-48 τους Πάνθηρες!

Οι Πάνθηρες ηττήθηκαν με 48-55 από τον Φίλιππο Νέας Πέλλας, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης των playoffs της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αμφίρροπο αγώνα, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, η εμπειρία ήταν αυτή που επικράτησε του νεανικού ενθουσιασμού, δίνοντας τη νίκη και το προβάδισμα στον Φίλιππο Νέας Πέλλας που έσπασε την έδρα και το πλεονέκτημα των Πανθήρων, σε μία σειρά που, όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Καλύτερα μπήκαν στον αγώνα οι Πάνθηρες, οι οποίοι προηγήθηκαν με 8-2 7’ 43” πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Φίλιππο Νέας Πέλλας να ισορροπεί τόσο τη ροή του αγώνα, όσο και το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε σε 15-14 υπέρ των γηπεδούχων με τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Όπως αναφέρει το katerinisport, μετά από ένα αμφίρροπο τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου, ο φιλοξενούμενος πήρε προβάδισμα πέντε πόντων (19-24) στα μισά της περιόδου, με τους Πάνθηρες να μειώνουν άμεσα σε 23-24 και το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου να κυλά με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να έχουν σημειώσει από είκοσι επτά πόντους.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν στις δύο ρακέτες, τι ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια και τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο τέταρτο δεκάλεπτο με το σκορ σε απόλυτη ισορροπία (43-43).

Ο δύο ομάδες συνέχισαν να σκοράρουν εναλλάξ, με το προβάδισμα να αλλάζει πλευρά πέντε φορές και τις ομάδες να βρίσκονται ξανά ισόπαλες 3’ 47” πριν τη λήξη της αναμέτρησης με 48-48. Οι Παναγιωτίδης και Βουζίνας με πέντε συνεχόμενους πόντους έκαναν το 48-53 (1’ 43”), με το σκορ να παραμένει μέχρι 14,9” πριν το τέλος, όταν ο Χερκελτζής με δύο εύστοχες βολές διαμόρφωσε το τελικό 48-55. Με τους Πάνθηρες να μένουν χωρίς πόντο στα τελευταία 5’ 28”.

Διαιτητές: Μελανίδης – Χατζηχαρίσης.

Δεκάλεπτα: 15-14, 27-27, 43-43, 48-55.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Πολυχρόνης, Καρατόλιος 16 (3), Μπούσμπουρας 9, Αδαμόπουλος 2, Γκαβοτάσιος 5 (1), Κούτσικας 8, Λόγυρος, Σκρέτας, Κεραμιδάς, Καρακασίδης 8, Μαντζόλης.

Φίλιππος Νέας Πέλλας (Οκλαλιώτης): Παναγιωτίδης 2, Περπερίδης 5 (1), Μπαλιάκας 17 (1), Βουζίνας 6 (1), Οικονομόπουλος, Στόγιος, Χερκελετζής 16, Μπουρονίκος, Οξούζης 8 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected