Κατηγορίες
Football League

Νίκη “χρυσάφι” για την Αναγέννηση! (photos)

Μία τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα στο ΔΑΚ η Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατώντας με 1-0 του Πανσερραϊκού.

Οι δύο ομάδες καίγονταν για το τρίποντο, με τρόπαιο το βήμα για τη σωτηρία, αλλά στο τέλος πανηγύρισε η ομάδα της Καρδίτσας, χάρη σε ένα γκολ του Παπαευθυμίου.

Το ματς μέχρι το 54 που άνοιξε το σκορ ήταν μοιρασμένο και αντικειμενικά κακό ποιοτικά, αφού οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα. Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα, έφερε μεγαλύτερη επιθετικότητα για τους φιλοξενούμενους και ανέδειξε την αμυντική λειτουργία της Αναγέννησης και την κλάση του Γκέκα, που κράτησε το μηδέν.

Ήταν ένα αποτέλεσμα ουσίας και ψυχολογίας για την τοπική ομάδα, που έχει τα δικά της προβλήματα, αλλά κατάφερε να τα ξεπεράσει εντός αγωνιστικού χώρου και να παραμείνει με καλές προϋποθέσεις στο κυνήγι της παραμονής.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (90+3′ Ντάγκρας), Σταματάκης, Κονέ, Βατουσιάδης, Παπαευθυμίου (71′ Λεφίδης)

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (78′ Στέβιτς), Τσαμούρης, Ποζατζίδης (65′ Κάκκο), Αναστασόπουλος, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Πόζογλου (57′ Νουόμο), Δούμτσιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected