Κατηγορίες
Football League

Πέρασε από τη Λάρισα η Παναχαϊκή με γκολ του Κυνηγόπουλου!

“Διπλό” της Παναχαϊκής στο ανακαινισμένο γήπεδο της Φιλιππούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, με τέρμα του Ημαθιώτη επιθετικού, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου!

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις να σημειώσουν κάποιο γκολ. Ο Απόλλων Λάρισας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 20’ με τον Κανούλα, ενώ στο 42’ ακυρώθηκε γκολ για τους γηπεδούχους. Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους Λαρισαίους. Η Παναχαϊκή από την πλευρά της είχε κάποιες καλές στιγμές όμως οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη το ματς συνέχισε να έχει καλό ρυθμό με τον Απόλλωνα να είναι ανώτερος, να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά να μην σκοράρει και την Παναχαϊκή στην μοναδική ευκαιρία που είχε κατάφερε να σκοράρει στο 82’.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (84’ Λουκάς), Ανδρέου Ε., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (84’ Σουλιώτης), Κανούλας, Λίταινας, Καρακατσάνης (74’ Κακάμης).

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Αργυρόπουλος (69’ Μασούρας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης (78’ Αποστολόπουλος), Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραϊτης (60’ Αντωνακόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected