Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θριάμβων συνέχεια για τον ΠΑΟ Κουφαλίων, αναδείχτηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Μακεδονίας!

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων είναι πλέον και μαθηματικά πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας και θα προβιβαστεί απευθείας στη Γ εθνική της σεζόν 2018/2019, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όπως αναφέρει το epsm24, η κούρσα της φετινής Α1, τουλάχιστον όσον αφορά στον τίτλο του πρωταθλητή, λαμβάνει τέλος σήμερα, 21 Απριλίου, μιας και ο ΠΑΟ Κουφαλίων πήρε τον έναν απαιτούμενο βαθμό στην αναμέτρηση του με τον Παύλο Μελά και έφτασε τους 64 βαθμούς, 4 πάνω από τον Ολυμπιακό Κυμίνων, με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το…πάρτι της ομάδας του Ανέστη Τσιτενίδη αλλά και των Ημαθιωτών Αντώνη Παπατζίκου και Γιώργου Κύρου, θα μπορούσε να έχει αναβληθεί (ή και να ακυρωθεί), αφού ο Χατζόπουλος έβαλε στο 60′ τον Παύλο Μελά μπροστά στο σκορ. Ο Ματζιούνης, ωστόσο, ισοφάρισε με γκολ στο 80ό λεπτό, χαρίζοντας την ισοπαλία και τον τίτλο σε πρόωρο στάδιο στην ομάδα των Κουφαλίων!

Στόχος επετεύχθη, λοιπόν, και η χρονιά κλείνει με απόλυτη επιτυχία για τους «Μπλε». Αν είχε συνδυαστεί και με το Κύπελλο ΕΠΣΜ, τότε θα μιλούσαμε για μια ανεπανάληπτη σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected