Κατηγορίες
Basket

Ήττα για τον Ολυμπιακό από τη “διαβασμένη” Ζαλγκίρις

Άριστα διαβασμένη και πολύ εύστοχη η Ζαλγκίρις Κάουνας παγίδευσε τον Ολυμπιακό μετά την πρώτη περίοδο, την έβαλε στο ρυθμό της και έδειχνε να παίζει μόνη της ως το τελικό 80-60 και το 1-2 στη σειρά, παίρνοντας το προβάδισμα στα play offs της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός καλείται να συνέλθει άμεσα και να βρει τις λύσεις -και τις ανάσες- για τον μεθαυριανό αγώνα και πάλι στη Ζαλγκίριο Αρένα, ώστε να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Final Four του Βελιγραδίου και να φέρει τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ, για έναν πέμπτο αγώνα.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας κυριάρχησε στη στατιστική στο πρώτο μισό. Ήταν καλύτερη στα ριμπάουντ (13-9), είχε υπερδιπλάσιες ασίστ (14-6) και έφτασε στο 84,2% (16/19) στα σουτ δύο πόντων, απέναντι στο 43,8% (7/16) του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε στο παιχνίδι με 0/6 εντός πεδιάς, αλλά στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου πήρε πάνω του προσπάθειες και με 2/2 κράτησε τον Ολυμπιακό, πριν αναλάβουν Μιλουτίνοφ και Μάντζαρης στο τέλος του πρώτου εικοσαλέπτου.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Δεκάλεπτα: 21-19, 47-36, 67-50, 80-60

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected