Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [5ος όμιλος] Παλληξουριακός – ΑΟ Τσιλιβή 2-3

Μεγάλη πρόκριση για τους Κυπελλούχους Ζακύνθου, χάρη σε τέρμα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης από τον Ημαθιώτη Σάκη Γεωργίου!

Από την άλλη πλευρά, ο Παλληξουριακός έφτασε μια ανάσα από την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, που προηγήθηκε στο 83′ με 2-1.

Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Παλλικής σήμερα να πάρει την πρόκριση, από την στιγμή που ο σύλλογος της Ζακύνθου εμφανίστηκε στο Ληξούρι μόλις με 13 παίκτες στην αποστολή, αφού τραυματισμοί και τιμωρίες κυριολεκτικά έχουν αποδεκατίσει την ομάδα, που την Κυριακή έχασε το πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε από το Καταστάρι και μάλιστα εντός έδρας.

Ο Παλληξουριακός εμφανίστηκε, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς συνοχή, αφού εδώ και έναν σχεδόν μήνα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω του ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

το φιλμ του αγώνα στο efimeridakefalonia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπύρος Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Καππάτος (63 Γαλανός), Ζάβαλης (75 Πολυδωράτος), Βαλεντής Στ., Ζερβός, Λυκούδης, Αρμάντο (63 Βαλλεντής Αγγ.), Αντωνάτος (88 Μπαλάσκας), Πολλάκης, Μπράτι, Αραβαντινός.

ΤΣΙΛΙΒΗ: (Νίκος Ντόμπρος), Κλάδης, Ρέντα, Σόρα, Δρόσος, Τζιαφέρης, Ενγκόνγκο, Βελλίδης, Γεωργίου, Μαρούδας, Κότσας (93 Γιακουμέλος), Γουάλι (52 Γουσέτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected