Μόλις 4 θέσεις για τα δοκιμαστικά στο SportX Camp! Η πληθώρα των σκάουτερς και ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου!

Εντυπωσιάζει το ενδιαφέρον του κόσμου για το επερχόμενο καμπ δοκιμών για ποδοσφαιριστές γεννημένους την τριετία 2001-2004!

Όπως πληροφορούμαστε από τους διοργανωτές, οι 84 από τις 88 θέσεις έχουν ήδη εκπληρωθεί και 10 περίπου μέρες πριν τη διεξαγωγή του τριήμερου καμπ (με τη συμμετοχή των Άιντραχτ, Σάλκε, Άρσεναλ και Χόφενχαϊμ) είναι όλα έτοιμα για το πρώτο SportX Camp στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειώσουμε πως στο γκρουπ των σκάουτερς που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να παρευρεθούν, θα βρίσκεται και άνθρωπος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος θα φέρει μαζί του και τρεις ποδοσφαιριστές για να δοκιμαστούν, ενώ ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή (εκτός της Ελλάδας) παίκτες από Μαυροβούνιο, Κροατία, Κύπρο κτλ!

Το πιο αξιοσημείωτο όμως όλων είναι η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, για τον οποίο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλό ανταγωνισμό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα αγωνιστεί μπροστά σε ανθρώπους που συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στα τηλ 6930393091 και 6980875532 ή επισκεφτείτε τη σελίδα του Camp στο facebook ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected