Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κλασική, “αγριεμένη” Ρεάλ, έκλεισε θέση για το Κίεβο! (vid)

Τρίτη διαδοχική νίκη στο Μόναχο και η Βασίλισσα βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στο Κίεβο! Με σούπερ ανατροπή, η Ρεάλ επικράτησε 2-1 της Μπάγερν και φουλάρει για την τρίτη σερί κούπα. Άτυχοι οι Βαυαροί, φωνάζουν για δυο πέναλτι. 

Ένα βήμα πιο κοντά στο Κίεβο και στην τρίτη διαδοχική κούπα η Βασίλισσα! Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την τρίτη σερί νίκη στο Μόναχο, την έκτη διαδοχική επί της Μπάγερν κι όλα αυτά για πρώτη φορά στην ιστορία των Βαυαρών στην Ευρώπη! Η γκολάρα του Μαρσέλο και οι εμπνεύσεις του Ζιντάν έφεραν την ανατροπή για τους Μαδριλένους και την 150η νίκη στο Champions League. Στον αντίποδα, η Μπάγερν «φωνάζει» για δυο σπρωξίματα του Καρβαχάλ στον Λεβαντόφσκι, ενώ είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη με τους τραυματισμούς των Ρόμπεν (5′), Μπόατενγκ (32′).

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Χούμελς, Ριμπερί, Μαρτίνεθ (75΄ Τολισό), Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν (8΄ Τιάγκο Αλκάνταρα), Χάμες, Ραφίνια, Μπόατενγκ (34΄ Ζούλε), Μίλερ, Κίμιχ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (67΄ Μπενζεμά), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μόντριτς, Μαρσέλο, Κασεμίρο (83΄ Κόβατσιτς), Λούκας Βάθκεθ, Ίσκο (46΄ Ασένσιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected