Κατηγορίες
Basket

Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ για τους Αετούς Βέροιας!

Μεγάλη μέρα για τους Αετούς Βέροιας η σημερινή καθώς κατάφερε να πετύχει το 2-0 νίκες στην πρώτη φάση των play off και να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ!

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν (δεν αγωνίστηκε ο Χάρης Χρυσάφης που τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έμεινε εκτός για το δεύτερο ημίχρονο) πήρε τη σπουδαία νίκη στη Γουμένισσα κόντρα στον τοπικό ΑΟΚ και με 2-0 νίκες, κέρδισε την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Κόντρα σε μια ομάδα που πάλεψε για την ισοφάριση, οι “ασπρόμαυροι” αντιπαρέταξαν δύναμη και υπομονή και με εξαιρετική παρουσία στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήραν το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγεί στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ της νέας περιόδου.

Έναν χρόνο μετά την ίδρυση τους, οι Αετοί Βέροιας έδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πλέον μετρούν αντίστροφα για την τελική φάση των play off, εκεί όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Β κατηγορίας.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ο Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσε 30 πόντους με 6 τρίποντα και τον ακολούθησε ο Κωστής Γκεκόπουλος με 17.

Τα δεκάλεπτα : 9-16, 26-28, 45-49, 52-67

ΑΟΚ Γουμένισσας : Καλαϊτζίδης 4, Ζεϊμπεκίδης 10, Μπέλτσης 17, Τάτσης 2, Τζιτζίδης 3, Πούλος, Τζάκος, Αντωνίου, Σαμαράς, Τόγιος

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης, Ιωσηφίδης 30 (6), Παπαδόπουλος 10 (2), Χρυσάφης, Κασάπης, Γκεκόπουλος 17, Ιατρού, Πάππου 10

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected