Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έχει ακόμη…σφυγμό το Αμβούργο, στη δεύτερη κατηγορία η Κολωνία

Το Αμβούργο έφυγε με μεγάλη νίκη 3-1 από το Βόλφσμπουργκ και πλησίασε στο -2 από την παραμονή, ενώ η Κολωνία υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Όπως αναφέρει η gazzetta, το Αμβούργο ετοιμάζει και φέτος τη μεγάλη του απόδραση. Οι Δεινόσαυροι έφυγαν με νίκη 3-1 από το Βόλφσμπουργκ και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο -2 από την παραμονή. Οι παίκτες του Τιτς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο τέλος του. Αρχικά ο Γουντ με πέναλτι έκανε το 0-1 στο 53’, πριν έρθει ο Χόλτμπι να κάνει με ωραία κεφαλιά το 0-2 στο 1’ των καθυστερήσεων!

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και έκαναν… ροντέο το ματς, όταν στο 78’ ο Μπρέκαλο μείωσε σε 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες και στο 3’ των καθυστερήσεων ο Βάλσμιντ, που πέρυσι κράτησε το Αμβούργο στην κατηγορία έκανε το τελικό 1-3!

Την ίδια στιγμή η Κολωνία, που ήθελε μόνο νίκη επί της Φράιμπουργκ, γνώρισε την ήττα με 3-2 και υποβιβάστηκε. Οι Τράγοι τα έπαιξαν όλα για όλα, επέστρεψαν από το 0-2, όμως όταν βγήκαν μαζικά στην επίθεση δέχθηκαν τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έκαναν άλμα παραμονής και χρωστάνε πολλά στον Πέτερσεν, που άνοιξε το σκορ στο 14’, πριν κάνει το 2-0 στο 52’, με τον Γκίντερ να χάνει και πέναλτι στο 23’ και τον Χορν να κρατάει την Κολωνία στο ματς. Η μεγάλη επιστροφή των φιλοξενούμενων ήρθε με δύο γκολ του Μπίτενκουρτ (82’, 87’), όμως στο 92’ ο Χέλερ έκανε το τελικό 3-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected