Κατηγορίες
Football League

Αφήνει πίσω τα πέτρινα χρόνια ο ΟΦΗ και επιστρέφει στα “μεγάλα σαλόνια”!

Ο ΟΦΗ κέρδισε και στην Καλαμαριά και πήγε εκεί που τον καμαρώνουν οι χιλιάδες οπαδοί του στην Κρήτη, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ιστορική ομάδα της Κρήτης έβαλε τέλος στην μαύρη τριετία και πλέον είναι και τυπικά στον φυσικό της χώρο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για το παιχνίδι και να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω. Τρία ολόκληρα χρόνια που ο ΟΦΗ γυρνούσε στα χωριά της Κρήτης και της Ελλάδας, έλαβαν τέλος και επίσημα σήμερα: 29 Απριλίου 2018!

Το τελικό σκορ ήταν 0-1 με το εύστοχο πέναλτι του Θανάση Ντίνα που όλοι θα οι φίλοι του ΟΦΗ θα θυμούνται και που σφράγισε την επιστροφή του ΟΦΗ. Πλέον, δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να πάρει και τον τίτλο που είναι και ο μοναδικός στόχος που απέμεινε.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Βλαχομήτρος (68′ Ηλιάδης), Βεργώνης, Καλογέρης (87′ Καλαϊτζίδης), Χασομέρης (90′ Λιόνης), Μπρίτο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (37′ λ. τρ. Αργυρόπουλος), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Μαχαίρας (58′ Παπαστεριανός), Πουρτουλίδης (76′ Κοέλιο), Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected