Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Η “ανάσταση” της ΑΕ Καβασίλων με πρωτοβουλία των Σάκη Παγγούρα και Δημήτρη Κουτσιάδη!

Ήταν Μάιος του 2011 όταν η ιστορία κατέγραφε το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕ Καβασίλων στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα από το ομώνυμο χωριό (στη φωτ. το Δημοτικό Γήπεδο), κυριολεκτικά στην καρδιά της Ημαθίας, είχε τερματίσει σε θέση υποβιβασμού ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Α2 καθώς αποσύρθηκε οριστικά από τα αθλητικά δρώμενα.

Διατελέσαντες πρόεδροι των τελευταίων ετών στην ΑΕΚ ήταν οι Αντώνης Τσίπης και Σάκης Κατράνας, ενώ τη φανέλα της ομάδας φόρεσαν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή σελίδα στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, με πρωτοβουλία των Σάκη Παγγούρα (μέχρι πρότινος προπονητή του Αγρ.Αστ.Πλατέος) και του Δημήτρη Κουτσιάδη (ποδοσφαιριστής του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου), αμφότεροι με καταγωγή από χωριό, η ΑΕ Καβασίλων επαναδραστηριοποιείται και μάλιστα το Σάββατο 26/5 θα λάβει χώρα το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα αναδείξει τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ.

Η ομάδα θα αγωνιστεί στη νέα Γ Ερασιτεχνική και θα έχει ως στόχο να προσελκύσει όλα τα παιδιά που κατάγονται από την περιοχή, ωστόσο δεν αποκλείεται (και λόγω της παρουσίας του Σάκη Παγγούρα) να φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΚ ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί με τον έμπειρο προπονητή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected