Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνικής [2ος όμιλος] Αήττητος Σπάτων – Εθνικός  1-1

Σε ένα ματς που παρακολούθησαν περισσότεροι από 2500 φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, Αήττητος Σπάτων και Εθνικός Πειραιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 1η αγωνιστική των ομίλων μπαράζ.

Το ματς ήταν δυνατό χωρίς ωστόσο να υπάρξουν οι μεγάλες φάσεις δείγμα της θέλησης των δυο ομάδων να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους σε αυτή τη μίνι διαδικασία.

Στοά μέρος μπήκε καλύτερα ο Αήττητος και προσπάθησε να δημιουργήσει κάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Κόντρα στη ροή, ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα με τον Κατσικοκέρη, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα χάρη σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη.

Στο β’ μέρος το θέαμα ήταν κακό αφού δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους, πλην του 89 όπου ο Παυλάκης έκανε την κεφαλιά όμως ο Μιχελής δήλωσε παρών αποσοβώντας με εντυπωσιακή επέμβαση τον κίνδυνο.

το φιλμ του αγώνα στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

Αήττητος Σπάτων (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης (77′ Κωλλαράς), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Νικλητσιώτης (65′ Καλογερής), Κατσικογιάννης (69′ Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα.

Εθνικός (Νίκος Κουρμπανάς) Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Ρούσσης (42′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κρητικός, Κατίδης, Τεγούσης, Παυλάκης, Δωματάς (89′ Μακρυγιάννης), Γκέσιος (78′ Μάναλης), Κατσικοκέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected