Κατηγορίες
Super League 1

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε πολλές δυσκολίες απέναντι στον Παναιτωλικό και επέστρεψε στις νίκες, «κλειδώνοντας» την 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, 1-0 στην Ριζούπολη, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και «έκλεισαν» με νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας άνετα 4-0 του Παναιτωλικού.

Ένα.. ξέσπασμα στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για την ομάδα του Χρήστου Κόντη, καθώς στο 25’ ο Ρομαό άνοιξε το σκορ, ο Φορτούνης στο 34’ διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών και ο Ανσαριφάρντ με δύο γκολ, στο 38’ και το 46’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Λιμανιού ανέβηκε στους 57 βαθμούς και διατήρησε την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τον Ατρόμητο, εξασφαλίζοντας την 3η θέση και το καλό «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Europa League.

το φιλμ της αναμέτρησης στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί (76’ Ίγκορ), Ένγκελς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ρομαό (58’ Μάρτινς), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μιραλάς (73’ Βέργος), Βρουσάι, Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Σοάρες, Ρότσα, Μπεχαράνο (66’ Μπράβο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας (81’ Βακράκος), Ρόσα (76’ Βασιλούδης), Μάζουρεκ, Μύγας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected