Κατηγορίες
Super League 1

Και τη νέα σεζόν στη Super League η Λαμία

Η Λαμία θα είναι και του χρόνου στη Super League, καθώς νίκησε, στην έδρα της, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τους (πολύτιμους) τρεις βαθμούς με τα γκολ των Πίτι (45′) και Ομο (62′), ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων μείωσε στο 77ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη.

Η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και πίεσε από την αρχή, θέλοντας να δείξει πως θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν, ψάχνοντας το γκολ. Στο 38′ είχε δοκάρι ο ΠΑΣ από σέντρα του Νικολιά, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και το γκολ ήρθε σε μια από τις τελευταίες φάσεις για το πρώτο 45λεπτο. Συγεκριμένα στο 45′ ο Πίτι πέτυχε καταπληκτικό γκολ, όταν με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Βελλίδη.

Στην επανάληψη, η Λαμία συνέχισε να πιέζει και στο 62ο λεπτό οι φίλαθλοι της πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ. Τότε ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Μιχαήλ δεν πρόλαβε τον Όμο, που βγήκε πρώτος στη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77′ με ωραίο δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, ο Χαλκιαδάκης νίκησε τον Παπαδόπουλο και μείωσε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (52′ Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89′ Αντρόνικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (65′ Μπούτνικ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66′ Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (51′ Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (58′ Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected